Vårt team

TELETOLK AS har samlet erfarne tolker med gode norsk-kunnskaper og med det aktuelle språk som morsmål . Noen tolker er stats-autoriserte i norsk mot sine morsmål, mens de fleste er registrert i tolkeregisteret og har avlagt godkjente  språkprøver i norsk. 

 

De aller fleste av våre tolker har bodd i Norge i mange år og de er således  godt kjent med vårt samfunn og med norsk-språket generelt. 

Teletolk AS har frilansavtaler med våre tolker og oversettere. De har inngått  arbeidsavtale og  undertegnet taushetserklæring gjeldende alle oppdrag i regi av Teletolk AS.

Våre tjenester

 

TELETOLK AS har levert telefontolketjenester (vårt hovedprodukt) til statlige og kommunale sosiale- og helsetjenester i hele landet, i mer enn 10 år.

I disse Corona-tider har telefontolking vært et veldig bra alternativ til tolking ved frammøte på grunn av eliminering av smittefare. I tillegg  muliggjør telefontolking benyttelse av tolker plassert andre steder i landet, noe som øker fleksibilitet og kvalitet. Dessuten er telefontolking økonomisk rimelig i forhold til frammøte.

TELETOLK AS tilbyr også rådgivning innen prosjektledelse. 

 

Kontakt oss

ÅRET RUNDT/ DØGNET RUNDT

 458 52 870 
920 49 512 

​​E-post 

teletolk@teletolk.com

Websiden

www.teletolk.com 

Facebook

@teletolkas

© 2020 TELETOLK AS.  Proudly created with Wix.com   web@teletolk.com

Følg oss på:

  • Linkedin Sosiale Ikon
  • w-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now